Animal CAT Hondentraining & Gedragstherapie op maat

Animal C.A.T.

Consultancy & (Honden)Training op maat voor jouw hond

Ervaringen van deelnemers

ERVARINGEN
Succes bij probleemgedrag en opvoeding

Het is fijn om snel van dienst te kunnen zijn, nog belangrijker vind ik goed contact op basis van vertrouwen. Oprechte aandacht, welzijn vriendelijke methoden, de nieuwste wetenschappelijke inzichten en praktisch en direct toepasbare uitvoeringen – erg belangrijke ingrediënten voor onze contacten naar werkbaar resultaat.

Het is voor mij belangrijk dat jouw inzet met alle adviezen, jouw band met je hond of honden niet alleen nu, maar ook in de toekomst blijven bijdragen aan succes.

Wil jij jouw ervaring delen? Lees hier enkele ervaringen van deelnemers.

Privétraining

“Lekker ontspannen lopen”

Wendy heeft mij bij de eerste hond die veel angsten had heel goed geholpen. Nu met m’n tweede hond die snel door spanning durfde te happen heel goed begeleid. Nu kan ik lekker ontspannen lopen. En belangrijker nog dat de hond het ook heel leuk vindt.

Mariska Schuit met Jilzz

Gedrag Gehoorzaamheid – Sport & Spel

“Sociale gehoorzame hond – relaxed”

We hadden al een leuke hond, maar zijn gehoorzaamheid kon beter. De sport en spel trainingen hebben ons enorm geholpen. We hebben nu een sociale en gehoorzame hond. Zelfs in de natuur (losloopgebieden) is het relaxed. Wat ons betreft is Animal C.A.T een aanrader. Veel geleerd in een plezierig sfeer! Bertus Doppenberg met Sammy

Puppycursus – Pubercursus –
Gedrag Gehoorzaamheid – Sport & Spel

“Leuk – Alert”

Mijn schattige hondjes zijn best sterk en vinden alles leuk. In het bos de zwijntjes en de herten maar af en toe ook een fietser. Altijd leuk om achteraan te gaan. Mee golfen vinden ze ook leuk. Een beetje luisteren en net doen alsof ze netjes opgevoed zijn is dan wel fijn. Met Wendy zijn de lessen leuk, de hondjes alert. En gaan de oren het ineens toch best wel doen. Top! Linda van Borsum met Dabbert en Brigges

Privétraining – Puppycursus – Pubercursus –

“Fijne intensieve begeleiding”

Fijne intensieve begeleiding op maat met de puppysocialisatiecursus, pubertraining en cursus sociale huishond.  Echt een aanrader voor iedereen!

Jade van de Langemheen met Skyler

Gedragstherapie en Groepstraining

“Betrokken – Persoonlijke aandacht”

Wij hebben heel veel aan de goede adviezen en hulp van Wendy gehad. Tijdens een huisbezoek nam ze alle tijd voor ons en onze pup, je krijgt direct hele bruikbare adviezen en als er tussendoor iets is kan je haar altijd bellen/appen. Wendy is rustig, erg betrokken en weet waar ze het over heeft; dat geeft veel vertrouwen.
Na onze fijne ervaring thuis (onze pup had nogal moeite met visite en dankzij alle hulp , adviezen en tips gaat dit nu heel goed) hebben we besloten om verder training bij Animal Cat te gaan volgen. Wendy kijkt goed naar de samenstelling van de groep, je voelt je echt gezien, er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht,  en wij hebben er enorm veel van geleerd!

Brenda Korlaar-Nijland met Gijs

Privétraining, groepstrainingen

“Gedrag op tijd herkennen – leerzaam”

De straat op gaan met Klaas was 1 drama, alles wat we tegen kwamen (fietsers, hardlopers, wandelaars) viel hij aan, vluchtgedrag tot aan happen toe.

Wendy heeft ons hier fantastisch bij geholpen.
Vooral het stuk gedrag, dingen op tijd herkennen, je dier op de juiste manier begeleiden/afleiden hielp enorm. Ging er weer wat mis, had je het gevoel dat het niet goed kwam of je weer terug bij af was dan sleepte Wendy je er wel door heen, met resultaat!
Wandelen is nu weer zoals het hoort, leuk en ontspannen
De trainingen vonden wij zo leuk en leerzaam (en erg gezellig!)dat we nu nog op cursus zitten

Jorianne de Graaf met Klaas

Puppycursus – Pubercursus –
gedrag Gehoorzaamheid – Sport & Spel

“Uitdaging – Goed begeleid”

Onze honden trainingen zijn altijd verschillend maar leuk soms ook meer een uitdaging voor de baasjes dan voor de honden zelf.

We worden echt goed begeleid hoe we het beste kunnen omgaan met onze hond doe haar lastige buien heeft.

We gaan ook vaak naar het bos of eten een taartje of zelfgebakken koek cake taart of drinken koffie gecombineerd met training zodat de hond zelf dus geduld aanleert en niet gaat zeuren als je te lang met iemand kletst Dirk Vossegat met Douka

Puppycursus – Pubercursus –
gedrag Gehoorzaamheid – Sport & Spel

“Creatieve lessen – Veel aandacht voor socialiseren”

Altijd leuke creatieve lessen waar een jonge hond nog lekker een jonge hond mag zijn met veel aandacht voor socialiseren met andere honden en baasjes.

Edwin Klopenhouwer met Monti

Petra-Bos-Reviews-Animal-CAT-Hondenschool-Hondentraining-Gedragstherapie-Putten-Wendy-van-Hierden-2-1.png
Puppycursus en Pubercursus

“Stimuleren om door te zetten”

De rust die Wendy uitstraalt en overbrengt is heel prettig (vooral bij een drukke hond/baas)! Ze is goed bereikbaar en reageert snel per app/telefonisch bij (dringende) vragen. De vele goede tips hebben ons echt door de pittige puppy tijd geholpen en stimuleerden om door te zetten en consequent te blijven. Haar kennis van honden en wat hun gedrag ons vertelt was heel interessant en leerzaam en hielp om te begrijpen waarom honden doen wat ze doen en geeft inzicht in de verschillende stijlen van spelen en wanneer je wel of juist (nog) niet ingrijpt als baas. Haar hart voor honden is voelbaar en zelfs als het even niet lukt tijdens de les wijst ze ook weer even op de leuke kanten van het karakter van de hond waardoor de frustratie van het niet lukken weer wegebt en je gewoon weer kan lachen om alle honden gekkigheid….de onderlinge sfeer tijdens de groepslessen is open en gezellig.
Dank je wel Wendy! Ik zou je bij iedereen aanbevelen!

Petra met Dazz de boxer

Puppycursus – Pubercursus –
Gedrag Gehoorzaamheid – Sport & Spel

“Leerzaam – uitdagend”

De trainingen bij Animal C.A.T. Waren voor Joep en mij heel leerzaam en uitdagend! Daarnaast was het ook heel gezellig 😀👌🏽

Heleen Remijn met Joep

Puppycursus – Pubercursus –
– Gedrag Gehoorzaamheid –

Leerzaam, enthousiasmerend, toegankelijk

Je brengt de puppycursus en theorie met veel daadkracht en overtuiging.
Ik vond het bezig zijn met mijn puppy echt heel fijn. Ik kon op het tempo van onze puppy Lola oefenen. Wanneer ik het wilde kon ik ook thuis aan de slag met de puppytraining en socialisatieoefeningen.
Ik had al veel commando’s leren toepassen met onze toenmalige hond en sporten als behendigheid en flyball gedaan en ook verschillende online hondentrainingen. Dus ik had al best wat ervaring. Maar deze hond was toch een hele andere uitdaging…..bordercollie kruising met Australian Shepherd dan onze andere hond een Labrador retriever.
Bij  deze puppycursus had ik alle praktische handvatten in de praktijk welke je in een online puppytraining, puppycursus in grote groep of meerdere groepjes naast elkaar mist.
Geweldig zo op maat gegeven advies en praktische begeleiding.
Vooral toen ik het even niet zag zitten. Ook  1 op 1 hulp was ik erg blij mee voor extra begeleiding met onze puppy. Ik he b goede tips en hulp gekregen bij onze pup en de kinderen. Zij mochten mee en we begrijpen allemaal nu beter hoe we moeten omgaan bij de minder leuke dingen.
Ook het bijten, opspringen, trekken aan de lijn of eerst niet mee willen lopen en wat allemaal wel niet gebeurt als ze opgroeien hebben we geweldig hulp bij gehad.
Ik vind dat ik nu veel meer begrijp waarom ik een handeling doe en waarom.  Lichaamstraal van de hond begrijp ik nu beter maar er valt nog heel veel te leren en daarom blijf ik bezig met trainen met onze puberhond bij Wendy van Hierden in Putten.
Ik heb geleerd te luisteren en te kijken naar mijn hond Lola, oftewel ik leer de lichaamstaal lezen en haar goed te leiden en begeleiden.
En ik heb geleerd wat het betekent om contact te maken met je hond, en hoe je dat kunt doen en dat het werkt.
Ik zou zeggen schroom niet om eens te proberen ook als ervaren hondenbezitter, er valt altijd wat te leren!
Dat zie ik ook nu in en ik ben echt heel  blij met de hulp van Wendy van Hierden en vooral op het juiste moment toen ik het nodig had. ook toen ik het anders zag en vond heeft Wendy me doen inzien hoe anders kan en dat was echt beter. Zo fijn, gewoon geweldig!
Marian, kinderen en onze puppy Lola nu een PuberHond!
Marian Nijlan met Lola

error: Content is protected !!