Animal CAT Hondentraining & Gedragstherapie

Animal C.A.T.

Consultancy & (Honden)training op maat voor jouw hond

Aan de slag; Gehoorzaamheid – Sport & Spel?

‘Training Gedrag Gehoorzaamheid & Spel’ is voor alle honden de oplossing om sociaal hondengedrag te onderhouden en met plezier samen bezig te zijn. Jij wil toch ook een vrolijke hond die voldaan is en luistert?

De training Gedrag Gehoorzaamheid & Spel is handig in het dagelijkse leven maar ook erg leuk. De training gaat verder dan het aanleren van oefeningen en het hebben van een gehoorzame hond. Je gaat aan de slag met verschillende hondensporten. Plezier staat voorop!

Training Gedrag Gehoorzaamheid & Spel met jouw hond onder begeleiding van Wendy van Hierden betekent persoonlijke aandacht, maatwerk en professionele begeleiding. Ook als het even niet (meer) lukt.

Gedrag & Gehoorzaamheid – Sport & Spel?

Iedereen is uniek! Iedere hond en baas heeft specifieke behoeften.
Leren is leuk – Connectie – Aandacht – Trainen – Niet denken maar Doen met Plezier voor 2!
Daarom ‘Gedrag Gehoorzaamheid & Spel’

Ontwikkelen met plezier voor 2?

Tijdens deze trainingen ga je een stapje verder en bouw je oefeningen uit. Een greep aan oefeningen; hierkomen, vooruit sturen, apporteren, los volgen zonder riem, je gaat uit zicht en je hond wacht op je, obstakels en hindernis begaan…..Niet onbelangrijk, alle oefeningen worden met verschillende afleidingen opgebouwd.

Leuk maar vooral handig in het dagelijkse leven. Denk maar eens aan het onderhouden van sociaal hondencontact, luisteren met verschillende vormen vanafleidingen en super goed komen als je roept. We maken gebruik van een leuke combinaties van gehoorzaamheid, actie en ontspanning. Dat doen we door middel van variaties van verschillende hondensporten en spellen met de honden.

Geschikt voor elke hond en baas?

Plezier & Humor! Een hond in huis is ontzettend leuk maar soms ook erg pittig. Misschien zit je een keer minder in je vel, of is er iets op het werk of noem het maar op, of je hond heeft een fase waarin jouw hond minder gehoorzaam is….
Hoe behoud je dan in zo’n periode verbinding en plezier met je hond? Dat is niet hard werken of maar stoppen met trainen! Wat dan wel? Deel jouw situatie en we zorgen voor; Connectie – Aandacht – en Trial door Trainingen en leren in verbinding te staan!
Na privétraining en/ of trainingen sociale Huishond kun je starten. Honden met gedragsproblemen volgen eerst privétraining. Tijdens deze trainingen is er veel gelegenheid voor de onderwerpen; Gedrag, Hormonen en Sociaal Hondengedrag. Niet iedere hond is hetzelfde, kijk maar eens naar de variatie in hondensoorten en rassen. Leren en ontwikkelen doen we verschillend. Dat maakt jullie uniek en dat maatwerk de oplossing is om te kijken naar jullie mogelijkheden en ontwikkel wensen.

Ben je met 1 Cursus – Training klaar?

Gedrag Gehoorzaamheid & Spel kent verschillende niveaus (minimaal 4). Tijdens deze trainingen is er gelegenheid voor de onderwerpen; Gedrag, Hormonen, Sociaal Hondengedrag en verschillende hondensporten en bezigheden.
Niet iedere hond is hetzelfde, kijk eens naar de variatie in hondensoorten en rassen. Leren en ontwikkelen doen we verschillend. Uniek is een stukje maatwerk voor optimale ontwikkeling.
Tijdens de Training Gedrag Gehoorzaamheid & Spel kijken we waar de wensen en mogelijkheden liggen.
Bij Animal C.A.T. train je op individueel niveau ook in de groep. Blijven ontwikkelen tot jullie klaar zijn voor de volgende stap. Met Connectie – Aandacht – en Training door oefenen met verbinding! Plezier staat gegarandeerd voorop.

Wat kun je verwachten?

Eén op één van start, alleaandacht voor jouw hond en jullie situatie, starten zonder afleiding, snel resultaat bereiken. Cursisten zijn enthousiast over de één op één lessen om simpelweg jouw hond geheel veilig in vertrouwen te laten exploreren en ontwikkelen.
In vertrouwdesfeer observeren we jouw hond, alle aandacht op dat moment voor jullie situatie en we plannen een tijdstip in dat jouw agenda goed schikt.
Tijdens de Gedrag Gehoorzaamheid – Sport & Spel kijken we waar de groeipunten en mogelijkheden liggen voor jullie situatie.

Tijdens enkele individuele afspraken en de groepslessen trainen we praktisch en praktijkgericht.
We gaan voor: positief resultaat met plezier voor 2. Heerlijk toch? Een gehoorzame hond die voldaan is en met je jou in verbinding staat. Extra begeleiding kan aansluitend in de vorm van privétraining afgesproken worden. Jij wil toch ook een optimale band en goed resultaat?

WAAROM TRAINING GEDRAG GEHOORZAAMHEID & SPEL?

 • Functioneel en praktijkgericht
 • Onderhoud en leg de verdere basis voor het leven
 • Verantwoord, veilig trainen en ontwikkelen – UNIEK
 • Leren door samenwerking en bewust wording
 • Combinatie van 1 op 1 les en groepstraining
 • Contact op basis van veiligheid en vertrouwen
 • Persoonlijke aandacht
 • Professionele begeleiding
 • 1 op 1 afspreken wanneer jou dat uitkomt
 • Jij wil toch ook een gehoorzame sociale hond die voldaan is?

VAN START MET TRAINING GEDRAG GEHOORZAAMHEID & SPEL?

 • Start voorafgaand met de intake
 • De 1e afspraak is individueel bij Animal C.A.T.
 • Jouw hond heeft de Training Sociale Huishond behaald
 • 1 op 1 lessen en groepslessen
 • Individueel advies
 • Veel praktijksituaties afgewisseld
 • Oefeningen direct zelf in praktijk brengen
 • Je werkt onder professionele begeleiding
 • Veilig omheind terrein met binnen en buiten locatie
 • UNIEK: trainen met mens, dier, praktijksituaties!  
 • Ontwikkel door tot een gehoorzame hond met plezier

Privé cursus

Wil je graag meer persoonlijke aandacht dan standaard in een cursus, passen tijdstippen van de Training Gedrag Gehoorzaamheid & Spel niet, is er geen Training Gedrag Gehoorzaamheid & Spel beschikbaar of is een groepstraining op zich voor jou of je hond niet fijn? Heb je specifieke aandachtspunten of ben je onzeker over de ontwikkeling en begeleiding van jouw hond?
Dan is een cursus; privé training zeker geschikt.
Ook kun je de Privé Cursus volgen als aanvulling op de Training Gedrag Gehoorzaamheid & Spel voor extra begeleiding en persoonlijke aandacht. Je kunt je tijd maar één keer investeren voor een basis met plezier voor 2.

Durf het allerbeste uitjezelf én je hond te halen

error: Content is protected !!