Animal CAT Hondentraining & Gedragstherapie op maat

Animal C.A.T.

Consultancy & (Honden)training op maat voor jouw hond

Privé training

Privé training met jouw hond onder begeleiding van Wendy van Hierden betekent persoonlijke aandacht, maatwerk en professionele begeleiding. Privé training kan goed ingezet worden voor; opvoeding en training van specifieke aandachtspunten van jouw hond maar ook om kleine geen zorgelijke gedragsproblemen van jouw hond verder aan te pakken voor sneller resultaat.

Wil je heel specifiek je puppy, geadopteerde hond uit buitenland of volwassen hond een goede start geven? Ook dan is privétraining de juiste keus.

In een privé begeleiding kijken we altijd waar jullie samen behoefte aan hebben en hoe we het gedrag van jouw hond en de situatie kunnen optimaliseren naar een snel en duurzaam resultaat.

Privétraining voor welke honden?

Privétraining – Hondentraining 1 op 1 –  is geschikt voor alle soorten honden, pups, pubers,  senioren, herplaatsers, honden die ongewenst gedrag vertonen en honden die (nog) niet (goed) met andere honden (of mensen) omgaan maar ook geadopteerde honden uit het buitenland.

Ontwikkelen door leren om beter te worden!

Privétraining – Hondentraining 1 op 1 – is er voor hondeneigenaren met hun hond die zich specifiek willen ontwikkelen en persoonlijke doelen hebben om beter te worden. In overleg bespreken we waarin jij en je hond willen groeien, verbeteren of optimaliseren.

Wil je ook meer leren over het gedrag van je hond of in het algemeen hondengedrag en hoe je dit kunt beïnvloeden en sturen?
We helpen je graag verder door middel van privé begeleiding en coaching.

Wat kun je verwachten?

Met individuele hondentraining bereik je sneller resultaat, we hebben diverse opties. Veel hondeneigenaren willen liever een privé training of houden simpelweg niet van om in groepsverband te trainen of kunnen dit door bepaalde omstandigheden niet.

Je werkt met je hond in eigen tempo, krijgt alle aandacht op dat moment en plannen een tijdstip in dat jouw agenda goed schikt.

We nemen de tijd om jouw situatie en wensen te bespreken en gaan direct aan de slag met oefeningen die jou en jouw hond of honden echt verder gaan helpen. We gaan voor: positief resultaat en samen genieten

WAAROM PRIVÉTRAINING MET JE HOND?

 • Trainen in een prettige veilige omgeving wanneer jou dat uitkomt
 • Persoonlijke aandacht
 • Professionele begeleiding
 • Maatwerk
 • Snelle resultaten
 • Een groepstraining past niet bij mij of mijn hond
 • Ik ben hoog gevoelig, hoog sensitief, prikkelgevoelig… 
 • Jouw stok achter de deur! Jij wil toch ook resultaat?

HOE ZIET EEN PRIVÉTRAINING ERUIT?

 • We trainen buiten of binnen, op een moment dat jou goed uitkomt
 • We trainen bij Animal C.A.T., bij jouw thuis of een specifieke locatie
 • Oefeningen kun je direct thuis in praktijk brengen en oefenen
 • Je werkt onder professionele begeleiding aan jouw hulpvraag
 • Je werkt in het tempo dat bij jou en je hond past

Puppy Privé Cursus – Puppycursus

Wil je graag meer persoonlijke aandacht dan standaard in een puppycursus, passen tijdstippen van de puppycursus niet, is er geen puppycursus beschikbaar of is een groepstraining op zich voor jou of je puppy niet fijn? Heb je specifieke aandachtspunten of ben je onzeker over de opvoeding en begeleiding van jouw puppy?
Dan is een cursus; puppy privé training zeker geschikt.
Ook kun je de Puppy Privé Cursus volgen als aanvulling op de puppycursus voor extra begeleiding en persoonlijke aandacht. Je kunt maar één keer een goede start maken voor de basis van het leven.

Durf het allerbeste uitjezelf én je hond te halen

error: Content is protected !!